Wintersport 2019

Wintersport 2019
Locatie:  Val di Sole, Italië
Datum:  zaterdag 9 februari 2019 tot zondag 17 februari 2019

Lieve leden,

De temperatuur daalt, de bladeren van de bomen verkleuren, Sinterklaas is bijna in het land en voor je het weet is het alweer winter! Time flies… Dat betekent: op wintersport! Hoe leuk is het om samen met je medestudenten van de pistes af te skiën? Daarnaast wordt er natuurlijk ook flink gedanst, want je moet natuurlijk wel opwarmen na de hele dag in de sneeuw te hebben gespeeld.

Klinkt dit je nou als muziek in de oren? Ga dan met ons mee! De SportCie organiseert samen met StuWi een week wintersport voor jullie. Het vindt plaats van 9 t/m 17 februari 2019. En dan denk je: “Huh, maar we hebben toch gewoon colleges?” Maak je niet druk, gewoon je docenten lief aankijken!

Skiën, sleeën, dansen, gezelligheid, een week even niet met je neus in de studieboeken, wat wil je nog meer? Ga met de SportCie mee naar Val Di Sole in Italië vanaf €399,-. Dit is inclusief de busreis, overnachting en toegang tot alle feesten.

Kijk voor meer informatie op https://studentenwintersport.nl/!

Schrijf je in vóór 1 november! Stuur een mailtje naar sportcie@mens-vu.nl met daarin je naam en je jaar. Verdere inschrijving bij StuWi wordt later geregeld. 

Liefs,

De SportCie

Sponsoren

Sponsor worden?Sponsor chupitos