Ruilwedstrijd

Datum:  maandag 20 mei 2019

Beginnen met een paperclip en eindigen met een eigen huis, het kan! Canadese blogger Kyle MacDonald liet zien dat het kon en eindigde uiteindelijk met een luxe villa in Arizona. Dit wil jij natuurlijk ook, dus kom vooral meedoen aan de ruilwedstrijd van Mens op maandag 20 mei! Je kunt je in teams van maximaal 4 personen inschrijven door te mailen naar ac@mens-vu.nl of door in te schrijven op de inschrijflijst in de Mens-kamer. Je zult vanaf 15:30 twee uur de tijd hebben om uiteindelijk om 17:30 bij een restaurant midden in Amsterdam te eindigen, waar je voor maar 5 euro een burger en frietjes kunt scoren! Ben je maandag nou al vroeg klaar met college en weet je niet wat je moet doen tijdens het wachten? Bij Mens zullen er spelletjes klaarstaan zodat je je met je studiegenoten kunt vermaken, maar als je liever wilt leren voor de tentamenweek kan dit ook, want er zal speciaal voor jullie een lokaal gereserveerd worden waar je rustig kunt leren. Hopelijk tot bij de ruilwedsrijd!