S.V. Mens Zoekt Nieuw Bestuur!

Sollicitatiecommissie
01 oktober 2018

Lieve leden,

Het is weer zo ver! Wij zijn op zoek naar het volgende bestuur! De sollicitatieperiode is vanaf vandaag (1 oktober 2018) geopend! Het bestuur ingaan geeft je de mogelijkheid om dingen binnen de vereniging te realiseren en jezelf buiten je studie nog verder te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie over de verschillende functies op de posters die in de Mens-kamer hangen. Daarnaast kun je ook altijd een van de huidige bestuursleden aanspreken.

Heb je interesse in het bestuur? Mail dan uiterlijk 26 oktober 2018 jouw CV en sollicitatiebrief naar sollicitaties@mens-vu.nl. Zet in de sollicitatiebrief ten minste de volgende dingen in:

• Waarom wil je in het bestuur?

• Welke functie(s) zou je willen? Welke functie(s) juist niet? Waarom?

• Waarom ben jij geschikt om het bestuur in te gaan?

• Wat denk je dat je toe zou kunnen voegen aan het bestuur?

• Wat zou jij willen veranderen of verbeteren aan de vereniging?

De sollicitatiegesprekken zullen plaats gaan vinden in de week van 29 oktober t/m 2 november in de avond (18.00 tot 21.00 uur). Het zou heel fijn zijn als je in je sollicitatiebrief ook meteen de momenten benoemd waarop je kan. Dan kunnen wij snel na het sluiten van de sollicitatieperiode de gesprekken gaan plannen.

We kijken uit naar de sollicitaties!

Met vriendelijke groet,

De Sollicitatie Commissie

Arjan Woerdeman (Bestuur 2018), Jeffrey Veldman (Algemeen Lid) en Dominique van Anrooij (Bestuur 2017)