Nieuws

Mentoren introductieweek

09 maart 2019

GEZOCHT: MENTOREN INTRODUCTIEWEEK 2019

In augustus is het weer zo ver! Dan ontvangt Mens weer veel nieuwe eerstejaars die staan te springen om aan het studentenleven te beginnen. Maar deze scholieren hebben geen idee wat hen te wachten staat en hoe het leven er in Amsterdam en op de VU aan toe gaat.

Om hen dit alles te laten zien en ze een toffe start van hun studie te geven, zijn er mentoren nodig tijdens de introductieweek om groepjes studenten te begeleiden. Deze week zal plaatsvinden van woensdag 21 tot en met dinsdag 27 augustus 2019. Wij zoeken mentoren voor zowel de 5- als de 2-daagse groep, waarbij de mentoren van de 2-daagse groep alleen maandag en dinsdag nodig zullen zijn.

Voor de 5-daagse groep zijn wij op zoek naar papa's en mama's die het leuk vinden om de studenten te introduceren bij studentenverenigingen en willen laten kennismaken met het studentenleven van Amsterdam. Ook zullen de studenten wegwijs worden gemaakt op de campus van de VU.

Voor de 2-daagse groep zijn wij op zoek naar papa's en mama's die de studenten vooral laten kennismaken met de gang van zaken op de VU. Echter is er in de avonden genoeg te beleven in de stad.


Ben jij sociaal, bekend op de VU én in de stad en heb jij zin in een te toffe week waarbij je alle nieuwe eerstejaars al leert kennen? Geef je dan NU op door te mailen naar introduccie@mens-vu.nl en stuur een motivatie mee en of je een voorkeur hebt voor de 2- of 5-daagse groep. Opgeven kan tot 15 maart 23:59.

poster introweek mentoren breedbeeld 1.jpg

Sponsoren

Sponsor chupitosBCF Career Event