De verenigingskalender

 • Introductiedagen

 • Gamingavond

  Doe mee met een onstpannen game-avondje in de Mens-kamer.

 • Blacklightborrel

  Kom gezellig een drankje doen in je witte kleding op de jaarlijkse blacklightborrel! 

 • Commissiemarkt

  Op de commissiemarkt kom je erachter welke commissie bij jou past!

 • Strijd der Verenigingen

  Verdedig de eer van S.V. Mens tegenover de andere studieverenigingen van de bètafaculteit!

 • Introductieweekend

  Het jaarlijks knallende introweekend komt er weer aan voor de nieuwe leden! Meer informatie hierover volgt!

 • Arcadebar TonTon - Eerstejaars

  Ga mee met de EerstejaarsCie naar Arcadebar Ton Ton: een avond vol gezelligheid die je niet wilt missen! We zullen om 19.00 beginnen met een drankje, waarna jullie elkaar kunnen uitdagen voor een potje air hockey of racen! 

 • Zaalsporten met de SportCie

  Kom vrijdag 28 september zaalsporten met de SportCie!

 • Karaokeborrel

  De eerste woensdag van oktober, wat betekent....een borrel bij Mens! 
  Ga helemaal los en laat je fantastische zangkunsten aan iedereen horen. Op woensdag 3 oktober tussen 17.00 en 22.00 uur is het namelijk tijd voor de Karaokeborrel van S.V. Mens! Be there!

 • P-in-1 uitreiking

  Op 9 oktober 2018 zal S.V. Mens voor tweedejaars studenten de P-in-1 uitreiking organiseren. Op deze avond wordt iedereen die in het eerste jaar alle 60 punten gehaald heeft in het zonnetje gezet. Om 18.30u zullen de genodigden worden ontvangen met koffie en thee, waarna de certificaten zullen worden uitgereikt. Afsluitend zal er een borrel plaatsvinden.

 • Carrièrelunch

 • Mens-lunch

  Eet gezellig mee met de Mens-lunch op 15 oktober! Jullie kunnen deze keer genieten van een lekker frikandel- of kaasbroodje (+ de standaard lunch) voor maar 1,50. 

 • Outdoor Lasergamen

  De tentamenweek komt er aan... Misschien iets wat nog belangrijker is: Na deze heftige week kan jij, met de SportCie, mee gaan lasergamen! Het belooft een groot spektakel te worden. Elkaar helemaal afmatten en alle opgekropte frustraties van de afgelopen week kunnen eruit worden geschoten! Een tip: neem jouw studiegenootjes mee! Hoe meer mensen er aanwezig zijn, des te meer jij er kan uitschakelen. Natuurlijk weten wij dat jij het dit het liefst bij een aantal professoren had willen doen, maar zo'n studiegenootje kan op z'n tijd ook wel op je zenuwen werken ;-). 

 • S.V. Mens Symposium 2018: Consultancy in Healthcare

  Op 7 november 2018 zal het zevende Symposium van S.V. Mens worden gehouden. Dit jaar zal het thema ‘Consultancy in Healthcare’ zijn. Op deze dag zullen verschillende sprekers uit de consultancy wereld spreken over hun werk en ervaringen in deze branche. Zo kun jij als bachelor- of masterstudent kennis maken met de mogelijkheden in het bedrijfsleven na je studie.
  Het programma bevat dit jaar voor masterstudenten een onderdeel met extra verdieping. De CEO van het consultancybedrijf BMC komt speciaal voor hen een masterclass management geven! Het is ook mogelijk alleen naar de masterclass te komen. 

  Schrijf je snel in, want vol=vol.
  Eerstejaars zijn automatisch ingeschreven.

  Inschrijven kan via:
  https://docs.google.com/forms/d/14uLIKVwxX_8SJqDTQCo6NxD7GdrHaK-YUSHqnPP6ANg/viewform?edit_requested=true

  Belangrijke informatie
  Wanneer: 7 november 2018
  Ontvangst: 9:30
  Masterclass: 12:30 - 13:15
  Locatie: Griffioen, Cultuurcentrum VU
  Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen
  Prijs: €5,- voor leden en €6,- voor niet leden

  (Let op: voor eerstejaars MNW-studenten is het Symposium verplicht, zij hebben gratis toegang)

  Neem voor het programma en meer informatie een kijkje op www.symposium.mens-vu.nl

 • Office borrel

   Na het Symposium op woensdag 7 november zal in de Mens-kamer de Officeborrel worden georganiseerd! Vanaf 15.00 uur zijn jullie allemaal welkom! De dresscode is smart-casual, dus trek allemaal je mooiste outfit aan en kom samen met ons genieten van een lekker hapje en drankje. 

 • Mensation

   Het is weer tijd voor het jaarlijkse externe feest van S.V. Mens, namelijk Mensation! Dit jaar is het thema 'Mensation in a Space Station'. Trek dus je meest spacende outfit uit de kast en ga op 12 november tussen 22.00 en 03.00 uur met ons mee de ruimte in! De prijs voor leden bedraagt slechts €4,- en voor niet-leden €5,-. 

 • Commissieborrel

  Ben je op zoek naar een extra bezigheid of een leuke uitdaging naast de studie? Kom dan naar de commissieborrel op 20 november! Tijdens de borrel zullen de voorzitters een momentje nemen om wat te vertellen over hun commissie waarna je ze al je vragen kunt stellen. Grijp je kans en kom erachter welke commissie bij je past!

 • Escaperoom

 • Algemene Ledenvergadering

  Jullie zijn uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 27 november om 18.00 in WN-M639. Wij hopen jullie daar te zien!

 • Stageavond

  Ontvang meer informatie over de stage die je gaat lopen in je derde jaar. Kom naar de stage avond en krijg naast de belangrijke details ook stage ervaringen te horen van onze eigen alumni. Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via: bestuur@mens-vu.nl

 • Sinterklaasborrel

   Nu de Sint weer is gearriveerd in ons prachtige land, is het dinsdag 4 december tijd voor de Sinterklaasborrel! Het is dan bijna de verjaardag van de Goedheiligman, wat betekent dat wij dit vast met z'n allen gaan vieren in de Mens-kamer. Iedereen is hier welkom vanaf 17.00 uur

 • Mens-lunch

 • Throwback Thursday borrel

  Op donderdag 20 december 2018 is het tijd om het jaar 2018 met z'n allen goed af te gaan sluiten! Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom in de Mens-kamer om met z'n allen terug te blikken op alle mooie momenten die we hebben beleefd!

 • Schaatsen met de SportCie

  De tweede tentamenweek begint al bijna, dus genoeg reden om heel even ergens anders aan te denken: Schaatsen met Mens! Lekker zonder stress opwarmen na het schaatsen met warme chocolademelk met slagroom.. Klinkt goed toch?
  Ga dus donderdag 10 januari mee met de SportCie naar de Jaap Edenbaan in Amsterdam en daag je medestudenten uit! Hét moment om je inner Sven of Ireen te showen. En als je er nou niks van bakt, ga gewoon lekker mee voor de gezelligheid! 

  Wat: Schaatsen met de SportCie
  Wanneer: donderdag 10 januari
  Waar: Jaap Edenbaan, Radioweg 64, Amsterdam
  Tijd: verzamelen om 16.00
  Toegangsprijs: 4 euro

  Heb je geen schaatsen? Geen probleem, deze kan je daar huren. Dit kan vanaf 6 euro bovenop de toegangsprijs. Geef dit aan bij je inschrijving!

  Schrijf je nu in op de inschrijflijst in de Mens-kamer of stuur een mailtje naar sportcie@mens-vu.nl! Geef daarbij aan of je schaatsen wilt huren en welke schoenmaat je hebt.

 • Nieuwjaarsreceptie

  Het nieuwe jaar is in zicht en helaas loopt daarmee ons bestuursjaar ten einde. Eind januari zullen wij het stokje overdragen aan ons kandidaatsbestuur, daarom zouden wij graag voor die tijd een moment willen nemen om met jullie terug te blikken op het mooie jaar dat 2018 is geweest!

  Hiervoor hebben wij een nieuwjaarsreceptie georganiseerd die op vrijdag 11 januari 2019 zal plaatsvinden. Jullie zijn vanaf 18:00 welkom in de Tuinzaal en het evenement zal tot 22:00 duren. Bij binnenkomst zal er een glaasje prosecco en lekkere hapjes voor jullie klaarstaan.

  Alle leden, alumnileden, oud-besturen, docenten en besturen van onze broertjes- en zusjesverenigingen zijn uitgenodigd!
  Wij hopen op een gezellige avond met zijn allen!

 • Mens-lunch

  Ook in mei is er weer een echte Mens-lunch. Deze is niet voor de fitgirls en fitboys, maar voor onze snackbargabbers! Anouk heeft met veel passie de frituurpan schoongemaakt en deze moet dan ook aan het werk gezet worden. We gaan namelijk genieten van heerlijke broodjes kaassouflé, frikandel, kroket en kipcorn. Voor maar liefst 1,50 heb je niet één, maar twéé broodjes met je favoriete snack! Deze komen knisperend uit de frituur op jou broodje terecht. Kan jij ook niet wachten? Schrijf je snel in door te mailen naar bestuur@mens-vu.nl of je in te schrijven op de lijst in de mens-kamer. Vergeet niet aan te geven waarmee jij jou twee broodjes belegd wil hebben! :)

 • Sport & spel @Amsterdamse bos

  Zin om samen met je studiegenoten gezellig in het bos een balletje te trappen of een hindernis-estafette te doen? Of is een spelletje zoals het kat en muis spel of lummelen meer iets voor jou? Kom dan op 17 mei mee naar het Amsterdamse bos voor Sport & Spel, want rond 15:30 is dit mogelijk onder het genot van een hapje en een drankje. Lekker chillen in de zon op het gras is natuurlijk ook mogelijk. 

 • Ruilwedstrijd

  Beginnen met een paperclip en eindigen met een eigen huis, het kan! Canadese blogger Kyle MacDonald liet zien dat het kon en eindigde uiteindelijk met een luxe villa in Arizona. Dit wil jij natuurlijk ook, dus kom vooral meedoen aan de ruilwedstrijd van Mens op maandag 20 mei! Je kunt je in teams van maximaal 4 personen inschrijven door te mailen naar ac@mens-vu.nl of door in te schrijven op de inschrijflijst in de Mens-kamer. Je zult vanaf 15:30 twee uur de tijd hebben om uiteindelijk om 17:30 bij een restaurant midden in Amsterdam te eindigen, waar je voor maar 5 euro een burger en frietjes kunt scoren! Ben je maandag nou al vroeg klaar met college en weet je niet wat je moet doen tijdens het wachten? Bij Mens zullen er spelletjes klaarstaan zodat je je met je studiegenoten kunt vermaken, maar als je liever wilt leren voor de tentamenweek kan dit ook, want er zal speciaal voor jullie een lokaal gereserveerd worden waar je rustig kunt leren. Hopelijk tot bij de ruilwedsrijd!

Sponsoren

Sponsor chupitosBCF Career Event