De verenigingskalender

 • Strijd der Verenigingen

  Verdedig de eer van S.V. Mens tegenover de andere studieverenigingen van de bètafaculteit!

 • Introductieweekend

  Het jaarlijks knallende introweekend komt er weer aan voor de nieuwe leden! Meer informatie hierover volgt!

 • Arcadebar TonTon - Eerstejaars

  Ga mee met de EerstejaarsCie naar Arcadebar Ton Ton: een avond vol gezelligheid die je niet wilt missen! We zullen om 19.00 beginnen met een drankje, waarna jullie elkaar kunnen uitdagen voor een potje air hockey of racen! 

 • Zaalsporten met de SportCie

  Kom vrijdag 28 september zaalsporten met de SportCie!

 • Karaokeborrel

  De eerste woensdag van oktober, wat betekent....een borrel bij Mens! 
  Ga helemaal los en laat je fantastische zangkunsten aan iedereen horen. Op woensdag 3 oktober tussen 17.00 en 22.00 uur is het namelijk tijd voor de Karaokeborrel van S.V. Mens! Be there!

 • P-in-1 uitreiking

  Op 9 oktober 2018 zal S.V. Mens voor tweedejaars studenten de P-in-1 uitreiking organiseren. Op deze avond wordt iedereen die in het eerste jaar alle 60 punten gehaald heeft in het zonnetje gezet. Om 18.30u zullen de genodigden worden ontvangen met koffie en thee, waarna de certificaten zullen worden uitgereikt. Afsluitend zal er een borrel plaatsvinden.

 • Carrièrelunch

 • Mens-lunch

  Eet gezellig mee met de Mens-lunch op 15 oktober! Jullie kunnen deze keer genieten van een lekker frikandel- of kaasbroodje (+ de standaard lunch) voor maar 1,50. 

 • Outdoor Lasergamen

  De tentamenweek komt er aan... Misschien iets wat nog belangrijker is: Na deze heftige week kan jij, met de SportCie, mee gaan lasergamen! Het belooft een groot spektakel te worden. Elkaar helemaal afmatten en alle opgekropte frustraties van de afgelopen week kunnen eruit worden geschoten! Een tip: neem jouw studiegenootjes mee! Hoe meer mensen er aanwezig zijn, des te meer jij er kan uitschakelen. Natuurlijk weten wij dat jij het dit het liefst bij een aantal professoren had willen doen, maar zo'n studiegenootje kan op z'n tijd ook wel op je zenuwen werken ;-). 

 • S.V. Mens Symposium 2018: Consultancy in Healthcare

  Op 7 november 2018 zal het zevende Symposium van S.V. Mens worden gehouden. Dit jaar zal het thema ‘Consultancy in Healthcare’ zijn. Op deze dag zullen verschillende sprekers uit de consultancy wereld spreken over hun werk en ervaringen in deze branche. Zo kun jij als bachelor- of masterstudent kennis maken met de mogelijkheden in het bedrijfsleven na je studie.
  Het programma bevat dit jaar voor masterstudenten een onderdeel met extra verdieping. De CEO van het consultancybedrijf BMC komt speciaal voor hen een masterclass management geven! Het is ook mogelijk alleen naar de masterclass te komen. 

  Schrijf je snel in, want vol=vol.
  Eerstejaars zijn automatisch ingeschreven.

  Inschrijven kan via:
  https://docs.google.com/forms/d/14uLIKVwxX_8SJqDTQCo6NxD7GdrHaK-YUSHqnPP6ANg/viewform?edit_requested=true

  Belangrijke informatie
  Wanneer: 7 november 2018
  Ontvangst: 9:30
  Masterclass: 12:30 - 13:15
  Locatie: Griffioen, Cultuurcentrum VU
  Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen
  Prijs: €5,- voor leden en €6,- voor niet leden

  (Let op: voor eerstejaars MNW-studenten is het Symposium verplicht, zij hebben gratis toegang)

  Neem voor het programma en meer informatie een kijkje op www.symposium.mens-vu.nl

 • Office borrel

   Na het Symposium op woensdag 7 november zal in de Mens-kamer de Officeborrel worden georganiseerd! Vanaf 15.00 uur zijn jullie allemaal welkom! De dresscode is smart-casual, dus trek allemaal je mooiste outfit aan en kom samen met ons genieten van een lekker hapje en drankje. 

 • Mensation

   Het is weer tijd voor het jaarlijkse externe feest van S.V. Mens, namelijk Mensation! Dit jaar is het thema 'Mensation in a Space Station'. Trek dus je meest spacende outfit uit de kast en ga op 12 november tussen 22.00 en 03.00 uur met ons mee de ruimte in! De prijs voor leden bedraagt slechts €4,- en voor niet-leden €5,-. 

 • Commissieborrel

  Ben je op zoek naar een extra bezigheid of een leuke uitdaging naast de studie? Kom dan naar de commissieborrel op 20 november! Tijdens de borrel zullen de voorzitters een momentje nemen om wat te vertellen over hun commissie waarna je ze al je vragen kunt stellen. Grijp je kans en kom erachter welke commissie bij je past!

 • Escaperoom

 • Algemene Ledenvergadering

  Jullie zijn uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 27 november om 18.00 in WN-M639. Wij hopen jullie daar te zien!

 • Stageavond

  Ontvang meer informatie over de stage die je gaat lopen in je derde jaar. Kom naar de stage avond en krijg naast de belangrijke details ook stage ervaringen te horen van onze eigen alumni. Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via: bestuur@mens-vu.nl

 • Sinterklaasborrel

   Nu de Sint weer is gearriveerd in ons prachtige land, is het dinsdag 4 december tijd voor de Sinterklaasborrel! Het is dan bijna de verjaardag van de Goedheiligman, wat betekent dat wij dit vast met z'n allen gaan vieren in de Mens-kamer. Iedereen is hier welkom vanaf 17.00 uur

 • Mens-lunch

 • Throwback Thursday borrel

  Op donderdag 20 december 2018 is het tijd om het jaar 2018 met z'n allen goed af te gaan sluiten! Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom in de Mens-kamer om met z'n allen terug te blikken op alle mooie momenten die we hebben beleefd!

 • Schaatsen met de SportCie

  De tweede tentamenweek begint al bijna, dus genoeg reden om heel even ergens anders aan te denken: Schaatsen met Mens! Lekker zonder stress opwarmen na het schaatsen met warme chocolademelk met slagroom.. Klinkt goed toch?
  Ga dus donderdag 10 januari mee met de SportCie naar de Jaap Edenbaan in Amsterdam en daag je medestudenten uit! Hét moment om je inner Sven of Ireen te showen. En als je er nou niks van bakt, ga gewoon lekker mee voor de gezelligheid! 

  Wat: Schaatsen met de SportCie
  Wanneer: donderdag 10 januari
  Waar: Jaap Edenbaan, Radioweg 64, Amsterdam
  Tijd: verzamelen om 16.00
  Toegangsprijs: 4 euro

  Heb je geen schaatsen? Geen probleem, deze kan je daar huren. Dit kan vanaf 6 euro bovenop de toegangsprijs. Geef dit aan bij je inschrijving!

  Schrijf je nu in op de inschrijflijst in de Mens-kamer of stuur een mailtje naar sportcie@mens-vu.nl! Geef daarbij aan of je schaatsen wilt huren en welke schoenmaat je hebt.

 • Nieuwjaarsreceptie

  Het nieuwe jaar is in zicht en helaas loopt daarmee ons bestuursjaar ten einde. Eind januari zullen wij het stokje overdragen aan ons kandidaatsbestuur, daarom zouden wij graag voor die tijd een moment willen nemen om met jullie terug te blikken op het mooie jaar dat 2018 is geweest!

  Hiervoor hebben wij een nieuwjaarsreceptie georganiseerd die op vrijdag 11 januari 2019 zal plaatsvinden. Jullie zijn vanaf 18:00 welkom in de Tuinzaal en het evenement zal tot 22:00 duren. Bij binnenkomst zal er een glaasje prosecco en lekkere hapjes voor jullie klaarstaan.

  Alle leden, alumnileden, oud-besturen, docenten en besturen van onze broertjes- en zusjesverenigingen zijn uitgenodigd!
  Wij hopen op een gezellige avond met zijn allen!

 • Mens-lunch

  Het is weer bijna tijd voor de volgende mens-lunch! Met de zon in opkomst en de vakantie in het verschiet, werd het tijd voor een zomerse lunch. Daarom kan je op donderdag 13 juni voor niet meer dan 1,50 euro een heerlijke ijscoup komen halen. Daarnaast krijg je voor dit kleine bedrag ook een lekkere lunch van brood, beleg en lekkere drankjes. Schrijf je dus zo snel mogelijk in via de inschrijflijst in de ledenkamer of door te mailen naar bestuur@mens-vu.nl. Heb jij ook zoveel zin in de zomer?

 • CoLa

  Het is weer tijd om onze commissieleden in het zonnetje te zetten. We willen bij voorbaat iedereen bedanken voor hun werk. Speciaal voor jullie houden wij op 14 juni een gezellige activiteit. Dit jaar zal er worden gestreden tussen de commissies door middel van verschillende spellen. Elk team zal punten moeten scoren om de eer van hun commissie hoog te houden. Deze teams zullen bij voorbaat door het bestuur worden gevormd aangezien niet alle commissies even groot zijn en sommige mensen in meerdere commissies zitten. Aan het begin van de avond is ruilen natuurlijk nog mogelijk.
  Het avondeten zal door het bestuur worden verzorgd en er zal voor iedereen nog een gave 
  verrassing klaarstaan!
  We kijken heel erg uit naar een gezellige avond met zijn allen en mogen het beste team winnen! 
  Kom dus vooral langs! :)

  Schrijf je zo snel mogelijk in via deze link:
  https://forms.gle/BhkqHyv3TgqEbMmp8
  Dan kunnen wij de teams maken!

 • Eindfeest

  Batman en Robin, Ernst en Bobby, Meerminman en Mosseljongen, Donald en Katrien, Bonny en Clyde, Jon en Daenerys, Miley en Hannah of toch Nick en Simon? Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Zorg dan dat je op 18 juni aanwezig bent op het Eindfeest. Dit jaar in thema dynamic duo! Dus zoek een partner en begeef je naar Club SOHO om het jaar feestelijk af te sluiten! Koop je kaartje, inclusief welkomstdrankje, bij je eigen vereniging voor €5,- (leden) of €6,- (introducees).

  Tot de 18e,

  Salus, Subliem, VCSVU, MENS, STORM, Gyrinus, Anguilla en SABA
   

 • ALV

 • Eind BBQ

  Het eind van het jaar komt weer in zicht, dus moeten we het jaar natuurlijk mooi afsluiten! Hiervoor zal de AC na iedereens tentamens op donderdag 27 juni vanaf 18:00 klaarstaan met een heerlijke barbecue op Uilenstede! De precieze locatie op Uilenstede zal nog volgen. Voor €5 krijg je een heerlijke maaltijd en onbeperkt fris en voor €7,50 krijg je een heerlijke maaltijd en onbeperkt bier. Schrijf je voor 23 juni in via de inschrijflijst in de Mens-kamer of door een mail te sturen naar ac@mens-vu.nl! Hopelijk zien we jullie allemaal bij de barbecue en kunnen we het jaar feestelijk met elkaar afsluiten!

 • Game avond

  De gameavond komt er weer aan! Maak je dus klaar om je skills in de strijd te gooien bij een potje FIFA of de heupjes los te gooien bij Just Dance. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om te chillen met een lekker drankje en voor wie dat wil een pizza.
  Er is keuze uit de volgende pizza’s en deze zijn allemaal €5,50:
  - Margherita
  - Salami
  - Hawaii
  - East side shoarma
  Zet dit op de lijst in de mens kamer of stuur een mailtje naar itcie@mens-vu.nl vóór dinsdag 10 september 13:00 uur. Als je een pizza neemt wees er dan uiterlijk om 18:15 uur met je studentenpas voor de studenten korting! Je moet natuurlijk wel lid zijn van Mens om een pizza te kunnen bestellen. Heb je dit nog niet gedaan? Schrijf je snel in!

  Tot dan!

 • Mens-lunch Wraptastic

  *ENGLISH BELOW*
  Nadat jullie je buikje rond hebben kunnen eten bij de commissielunch is het tijd voor de maandelijkse Mens-lunch.
  Deze maand hebben we heerlijke gezonde wraps!
  Voor maar €1,50 zal er op 18 september zal er in de pauze een uitgebreide lunch zijn met brood, kaas, ham, sapjes, pasta en nog veel meer met als special wraps! Gerold speciaal voor jou!
  Denk jij, zo'n gerolde zalige frisse lekkernij lust ik wel of ben jij gewoon te lui om je eigen eten mee te nemen? Dan kan jij je nu inschrijven! Mail je naam en eventueel dieet (bv. vega, halal etc.) naar bestuur@mens-vu.nl of schrijf je in op de lijst in de Mens-kamer.

  Tot dan!

  After you have filled up your tummy at the committeelunch it is time for our monthly Mens-lunch. This month we have delicious wraps!
  On the 18th of September there will be an elaborate lunch with, bread, ham, cheese, juices and all your favorite sweet spreads with as special wraps for just €1,50! Especially rolled up for you!
  Do you think, I would like such a nice rolled piece of heaven or are you to lazy to bring your own food? Sign up for the lunch by mailing your name an dietary needs ( vege, halal, etc) to bestuur@mens-vu.nl or write your information on the sign up sheet in the memberroom.

  See your there!

 • Introductieweekend

  Gezelligheid, chillen, onbeperkt eten en drinken, feestjes vieren én nieuwe mensen leren kennen. Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan naar het Introductieweekend 2019!

  Wanneer: vrijdag 20 september* t/m zondag 22 september
  Waar: Beverwijk (precieze locatie houden we nog even geheim!)
  Kosten: €35 (all-inclusive)

  *We vertrekken vrijdagmiddag 20 september rond 15.30 met het OV vanaf de Mens-kamer naar de locatie. Zondagochtend gaan we weer terug met het OV, dus je kunt meteen naar huis om de volgende dag weer fris en fruitig in de collegezaal te zitten!

  Inschrijven kan vóór zaterdag 14 september om 23.59 via de inschrijfformulieren naast de vissenkom in de Mens-kamer of via de volgende link: https://forms.gle/savgmYtuna2jNeqt9

  Voor vragen of meer informatie kun je altijd mailen naar introduccie@mens-vu.nl, hopelijk zien we jou de 20e!

 • Paintballen

  Paintballen met de sportCie op 27 september!

Sponsoren

Sponsor chupitos