De verenigingskalender

 • Mens-lunch

  Het is weer bijna tijd voor de volgende mens-lunch! Met de zon in opkomst en de vakantie in het verschiet, werd het tijd voor een zomerse lunch. Daarom kan je op donderdag 13 juni voor niet meer dan 1,50 euro een heerlijke ijscoup komen halen. Daarnaast krijg je voor dit kleine bedrag ook een lekkere lunch van brood, beleg en lekkere drankjes. Schrijf je dus zo snel mogelijk in via de inschrijflijst in de ledenkamer of door te mailen naar bestuur@mens-vu.nl. Heb jij ook zoveel zin in de zomer?

 • CoLa

  Het is weer tijd om onze commissieleden in het zonnetje te zetten. We willen bij voorbaat iedereen bedanken voor hun werk. Speciaal voor jullie houden wij op 14 juni een gezellige activiteit. Dit jaar zal er worden gestreden tussen de commissies door middel van verschillende spellen. Elk team zal punten moeten scoren om de eer van hun commissie hoog te houden. Deze teams zullen bij voorbaat door het bestuur worden gevormd aangezien niet alle commissies even groot zijn en sommige mensen in meerdere commissies zitten. Aan het begin van de avond is ruilen natuurlijk nog mogelijk.
  Het avondeten zal door het bestuur worden verzorgd en er zal voor iedereen nog een gave 
  verrassing klaarstaan!
  We kijken heel erg uit naar een gezellige avond met zijn allen en mogen het beste team winnen! 
  Kom dus vooral langs! :)

  Schrijf je zo snel mogelijk in via deze link:
  https://forms.gle/BhkqHyv3TgqEbMmp8
  Dan kunnen wij de teams maken!

 • Eindfeest

  Batman en Robin, Ernst en Bobby, Meerminman en Mosseljongen, Donald en Katrien, Bonny en Clyde, Jon en Daenerys, Miley en Hannah of toch Nick en Simon? Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Zorg dan dat je op 18 juni aanwezig bent op het Eindfeest. Dit jaar in thema dynamic duo! Dus zoek een partner en begeef je naar Club SOHO om het jaar feestelijk af te sluiten! Koop je kaartje, inclusief welkomstdrankje, bij je eigen vereniging voor €5,- (leden) of €6,- (introducees).

  Tot de 18e,

  Salus, Subliem, VCSVU, MENS, STORM, Gyrinus, Anguilla en SABA
   

 • ALV

 • Eind BBQ

  Het eind van het jaar komt weer in zicht, dus moeten we het jaar natuurlijk mooi afsluiten! Hiervoor zal de AC na iedereens tentamens op donderdag 27 juni vanaf 18:00 klaarstaan met een heerlijke barbecue op Uilenstede! De precieze locatie op Uilenstede zal nog volgen. Voor €5 krijg je een heerlijke maaltijd en onbeperkt fris en voor €7,50 krijg je een heerlijke maaltijd en onbeperkt bier. Schrijf je voor 23 juni in via de inschrijflijst in de Mens-kamer of door een mail te sturen naar ac@mens-vu.nl! Hopelijk zien we jullie allemaal bij de barbecue en kunnen we het jaar feestelijk met elkaar afsluiten!

 • Schaatsen met de SportCie

  Schaatsen met de SportCie

 • Mens-lunch

  Mens-lunch: Soep met brood

 • ALV

  ALV 27-11-2019

 • Sinterklaas borrel

  Sinterklaasborrel 4-12-2019

Sponsoren

Sponsor chupitos