Nieuws

Wintersport 2019-2020

19 oktober 2019

Lieve Mensen,

 

Skiën, snowboarden, feesten, gezelligheid en een week even niet met je neus in de studieboeken. Klinkt dat als muziek in de oren? Ga dan met ons mee! De SportCie organiseert namelijk samen met StuWi de jaarlijkse WINTERSPORT. Samen met je studiegenoten van de pistes af skiën en daarna lekker opwarmen tijdens de Après-ski. 

Het vindt plaats van 31 januari tot en met 9 februari 2020* in Sestrière in Italië. De prijs is vanaf €399,-, dit is inclusief het volgende:
- Busvervoer
- 6-daagse skipas (400km!)
- Verblijf incl. bed- en badlinnen
- Dagelijks dikke Après-ski met DJ's
- Legendarische (thema)feesten
- StuWi-trui
- Goed gevulde goodiebag
Zaken als materiaal en eten valt hier dus nog niet onder. Kijk voor meer informatie op https://studentenwintersport.nl/!

Schrijf je uiterlijk 4 november in door een mail te sturen naar sportcie@mens-vu.nl met daarin je naam en je jaar. Verdere inschrijving bij StuWi wordt later geregeld.

 

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet en kijken nu al uit naar een geweldige week!

Liefs,

De SportCie

 *zoals je misschien gezien hebt valt deze week eventueel tijdens een herkansing. Dit hadden we graag anders gezien, maar het valt helaas niet meer te wijzigen. Het lijkt ons alleen maar een goede motivatie om je tentamens in 1 keer te halen!
Tip: je kan een annuleringsverzekering van 40 euro kopen bij inschrijving. Mocht je dan tóch een herkansing hebben kun je je kosten terugkrijgen!