Nieuws

Lustrum voorzitter en penningmeester gezocht

02 december 2020

De LustrumCie is op zoek naar een nieuwe voorzitter en penningmeester! Ben jij geïnteresseerd in één van deze functies? Stuur dan snel een mailtje met je motivatie naar bestuur@mens-vu.nl! Lees hieronder meer over de LustrumCie en beide functies. 

Wat doet de LustrumCie? 
In november 2021 zal de LustrumCie de Lustrummaand ter ere van het 20-jarig bestaan van studievereniging Mens organiseren: een maand vol leuke activiteiten voor alle (oud-)leden van Mens! Denk bijvoorbeeld aan een groot gala en spetterende borrels, maar bijvoorbeeld ook aan carrière gerelateerde evenementen, ofwel voor ieder wat wils! En dit allemaal binnen het Lustrumthema, speciaal bedacht door de commissie! Mocht je meer informatie willen, stuur gerust een mailtje naar lustrumcie@mens-vu.nl! 

Wat doe je als voorzitter? 
Als voorzitter houd je overzicht over en geef je leiding aan de commissie. Denk dus aan de planning in de gaten houden, vergaderingen voorzitten en monitoren dat alles geregeld wordt. Een super leuke functie dus, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen! 

Wat doe je als penningmeester?
Als penningmeester houd je de financiën van de commissie in de gaten. Jij weet dus precies hoeveel geld er is en wat er aan welke activiteit uitgegeven mag worden. Hierbij krijg je uiteraard genoeg hulp van de penningmeester van het bestuur en hier is helemaal geen ervaring met financiën voor vereist! 

Dus, lijkt één van deze functies je wat? Stuur dan een mailtje naar bestuur@mens-vu.nl met een korte motivatie!