Drop vanaf nu je Spotify Suggesties voor in de MK!

Drop vanaf nu je Spotify Suggesties voor in de MK!

Bestuur der SV Mens
03 april 2024

Wil je jouw muziek graag wat vaker in de MK horen of tijdens borrels? Goed Nieuws!

Vanaf nu is het mogelijk om Spotify linkjes te delen met het bestuur van Mens. Ga hiervoor naar de pagina Mens-linkjes op de website en scroll naar beneden. Onderaan bij mens-spotify suggesties kun je de link van je spotify playlist delen via de google form!

TIP: Goede playlists worden mogelijk vaker gedraaid in de Mens Kamer! Hoe ziet een goede playlist eruit?

  • Deel een playlist in plaats van een aantal nummers als je je suggesties vaker wil horen. Nummers worden simpel weg aan bestaande playlists toegevoegd mochten deze nummers daarbij passen. Je hoort ze dan eigenlijk alleen af en toe tussen de normale nummers door. 
  • Houd je playlist bij een enkel thema zoals chill, pop, nederlands, party of dance. Dan wordt het sneller gekozen dan wanneer een playlist alle kanten op gaat. 
  • Stel je playlist af op het moment dat je zelf het liefst in de Mens kamer aanwezig bent! Chillere/rustige playslist worden vaak in de ochtend gedraaid en meezingers /feestnummers of dikke dance beats worden vaker aan het einde van de dag en tijdens borrels gedraaid. 

Veel plezier en succes met het samenstellen van jullie unieke playlists! Laat je creativiteit als Mens-dj er maar op los!!