Huidig bestuur

Anouk

Mijn naam is Anouk Nijman en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment zit in het tweede jaar van mijn opleiding Medische Natuurwetenschappen. Ik reis nog elke dag vanuit Heemskerk, waar ik ben geboren en getogen, naar de VU.  In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk voor het Rode Kruis en Reddingsbrigade Heemskerk. Daarnaast heb ik een zaterdagbaantje bij een slijterij en delicatesse zaak in Beverwijk. Waar er nog tijd over is probeer ik nog een beetje te sporten. Ik zit niet graag stil en dat is dan ook duidelijk te merken.

Het komende jaar ga ik me bezighouden met de taken behorend tot het voorzitterschap. Naast de standaard taken die bij mijn functie horen zoals vergaderen, zal me voornamelijk bezig gaan houden met het wijzigen van de statuten en het Huisreglement. Ik kijk heel erg uit naar een mooi en vooral gezellig bestuursjaar met niet alleen mijn mede bestuursleden, maar ook alle andere leden van onze mooie vereniging en alle broertjes- en zusjesverenigingen. Voor vragen kan je altijd bij me terecht! Wees dan ook niet bang om me aan te spreken of een mailtje te sturen.

Pauline

Mijn naam is Pauline van der Drift, ik woon in Heerhugowaard en ik ben de jongste 19 jarige van bestuur XIX. Momenteel ben ik bezig met mijn tweede jaar MNW en doe ik mee aan het Honours Programme van de VU. Natuurlijk ben ik niet alleen maar bezig met studeren, ik houd namelijk ook erg van gezellig afspreken met mijn vrienden, reizen en lekker rustig series kijken.

In mijn bestuursjaar zal ik de functie Secretaris bekleden. Als Secretaris zal ik me gaan bezighouden met de administratie, communicatie en documentatie van S.V. Mens. Naast mijn vaste taken zal ik me dit jaar gaan buigen over de statuten en het huishoudelijk reglement. Ik heb heel veel zin om er een mooi en vooral gezellig jaar van te maken! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om me aan te spreken en je kan uiteraard altijd een mailtje sturen!

Mischa

Mijn naam is Mischa Steketee, ik ben 19 jaar en nu alweer tweedejaars student MNW. Ik ben geboren in Haarlem en ik reis voorlopig elke dag nog op en neer in de oh zo gezellige dubbeldekker bus.Verder werk ik met veel plezier bij  de Appie in de vulploeg. Hiernaast sport ik sporadisch maar als ik dan ga, ben ik meestal te vinden in een klim/boulderhal om weer eens lekker mijn handen kapot te maken en de volgende dag te huilen van de spierpijn. Tot slot houd ik ook van lekker lui series kijken en hier en daar een beetje gamen.(suggesties zijn altijd welkom)

Binnen het bestuur zal ik de functie van penningmeester op mij nemen, dit houdt in dat ik alle financiële zaken binnen Mens regel en natuurlijk ook de zeer geliefde incasso zal verzenden. Tot slot zullen jullie mij aan het begin van iedere periode ook zien bij de boekverkoop. Ik hoop jullie allemaal snel te zien en laten we er met zijn allen weer een mooi jaar van maken!

Stan

Ik ben Stan Meinders en ik ben 19 jaar oud. Ik zit nu in het tweede jaar van MNW en ik kom uit Delft. Naast mijn studie werk ik elke zaterdag bij Domino’s Pizza in de keuken. In mijn vrije tijd houd ik er van om gezellig met vrienden af te spreken of gewoon lekker rustig series te kijken. Ook houd ik erg van koken en vind ik reizen en het buitenland heel interessant. Graag zou ik nog een keer voor langere tijd gaan reizen door een groot deel van Zuid-Amerika.

Dit jaar heb ik de functie van Commissaris Intern op me mogen nemen. Hierbij zal ik me vooral bezighouden met het functioneren van de commissies van S.V. Mens. Daarnaast zal ik de administratieve taken van het Commissariaat Onderwijs op me nemen. Hierbij zal ik me bijvoorbeeld bezighouden met het bijhouden van het stage- of werkplekkenbestand. Voor vragen over commissies of onderwijs kun je dus bij mij terecht, maar je mag me natuurlijk ook altijd andere vragen stellen! Ik kijk er naar uit om er met iedereen een mooi en gezellig jaar van te maken!

Mohamed

Mijn naam is Mohamed Ayaou. Ik ben 19 jaar oud en zit in mijn eerste jaar MNW. Op dit moment woon ik bij mijn ouders in Huizen. Naast studeren houd ik van sporten en gezelligheid! Naast deze 2 dingen, probeer ik enkele keren in de week nog wat te werken.

In het bestuur heb ik de functies Commissaris Extern en Commissaris Onderwijs op mij mogen nemen. Als Commissaris Extern houd ik mij vooral bezig met sponsoring van S.V. Mens en het organiseren van carrière  gerelateerde evenementen. Als Commissaris Onderwijs zal ik vooral betrokken zijn bij overleggen betreffende de bacheloropleiding en de master. Ook zullen er onderwijs gerelateerde evenementen worden georganiseerd door het commissariaat Onderwijs. Ik heb er veel zin in om er dit jaar iets moois van te maken!

Yael

Mijn naam is Yael Rip en ben 19 jaar oud. Ik ben eerstejaars MNW student en mijn dagen zijn vooral gevuld met de gezelligheid van vrienden, zowel bij Mens als thuis, series kijken en natuurlijk ook studeren. Je zult mij dan ook vaak in de ledenkamer tegenkomen, sinds dat de plek is waar ik dit allemaal goed kan doen.

Ik woon in Heemstede en reis nog iedere dag heen en weer naar Amsterdam en terug. Verder werk ik in Heemstede bij een gezellig tapas restaurant in de bediening en vind ik het leuk om in de rest van mijn tijd te tekenen en films te kijken.

In dit bestuursjaar zal ik de functies van Vicevoorzitter en Commissaris Activiteiten op mij nemen. Dit betekent dat ik de ledenkamer en haar sferen op mij zal nemen en mij verder bezighoudt met promotie. Daarnaast ga ik mijn best doen om de voorzitter zo goed mogelijk te ondersteunen in haar taken. Ik kijk er naar uit om met iedereen een heel mooi jaar neer te zetten en mijn steentje bij te dragen aan onze gezellige vereniging. Voor vragen of een gezellig gesprek mag je me altijd aanspreken of mailen!