Huidig bestuur

Karlijn Lugtenberg - Voorzitter

Hi leuke Mens-en,

Mijn naam is Karlijn Lugtenberg, ik ben 20 jaar en kom uit Barneveld (maar hoop binnekort een leuke kamer te vinden in Amsterdam :)). Ik zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Medische Natuurwetenschappen waar ik helemaal op mijn plek zit. Naast studeren, geef ik dansles aan kinderen en in de weekenden werk ik in een supermarkt. Ik ben gek op dansen, muziek maken, nieuwe steden ontdekken en het strand (ongeacht het weer). In mijn vakantie sta ik in de winter graag op de ski's en wandel ik in de zomer graag in de bergen. Verder houd ik ook erg van gezelligheid met vriendinnen, ben ik altijd in voor een leuk gezelschapsspel en sta ik graag te koken of te bakken.

Als voorzitter zal ik het aanspreekpunt zijn van de vereniging en de vergaderingen met andere studieverenigingen binnen de VU bijwonen. Daarnaast zal ik onze eigen bestuursvergaderingen voorzitten en het overzicht binnen het bestuur en de vereniging proberen te behouden.

Als het goed is hebben jullie nu een klein beetje een idee wie ik ben en wat ik doe. Ik kijk ernaar uit jullie ook (beter) te leren kennen en heb heel veel zin er een mooi jaar van te maken!

Tot snel in de Mens-kamer!

Floren Sweer - Secretaris

Hoi allemaal!

Ik ben Floren Sweer, 19 jaar oud en zit in het tweede jaar van MNW. Ik ben geboren en getogen in het zonnige zuiden, Weert. Maar woon op dit moment in Bijlmer.

Naast m'n studie vind ik het leuk om samen met vrienden te surfen, te mountainbiken met m'n vader of een spelletjes/puzzel avond te houden. Daarnaast ben ik ook zeker niet vies van een leuk feestje.

In bestuur XXII zal ik de taak van secretaris vervullen! Dit houdt in dat ik me vooral bezig houd met de administratie en communicatie binnen de vereniging.

Ik heb erg veel zin in ons bestuursjaar!

Skip Halfmouw - Penningmeester

Ik ben Skip Halfmouw. Ik ben 21 jaar en ben dit jaar begonnen aan mijn eerste jaar MNW. Dit jaar zal ik de rol van penningmeester vervullen binnen deze geweldige studievereniging.

Naast studeren ben ik ook lid van een musicalvereniging in Alkmaar, waar ik vandaan kom. In juni gaan wij de musical "Carrie" spelen. Verder ben ik een groot muziekliefhebber en wil ik nog wel eens een goeie story-driven game spelen.

Als je nu denkt dat ik misschien een beetje oud ben voor een eerstejaars heb je helemaal gelijk! Ik ben namelijk twee jaar geleden begonnen aan de studie Natuur- en Sterrenkunde aan de UvA, maar de moeilijkheidsgraad van deze studie gecombineerd met het online colleges volgen werd mij teveel. En gelukkig maar, want anders was ik hier misschien niet terecht gekomen!

Ik zal mij als penningmeester vooral ontfermen over de boekhouding en de overige geldzaken binnen de vereniging. Ik kijk er met enorm veel enthousiasme naar uit en ik heb zin om iedereen snel weer te zien in de Mens-kamer :)

Rafael de Graaf -  Commissaris Intern & Vicevoorzitter

Hoi! Ik ben Rafael de Graaf en ik kom uit een klein stadje genaamd Hellevoetsluis. Op moment ben ik 19 jaar oud en zit in nog in het eerste jaar van MNW. Ik zal het komende jaar de functies commissaris Intern en vicevoorzitter bekleden. Naast het studeren hou ik vooral van het studentenleven en zeg ik nooit nee tegen feestje.

Sigrid Mooijman - Commissaris Activiteiten

Hey lieve Mensen,
Ik ben Sigrid Mooijman en als oudste van het bestuur 21 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit het hoge Noorden van Nederland, maar woon na een aantal keren verhuizen op mezelf in Diemen. Ik zit in het tweede jaar van MNW en ik zit zo erg op mijn plek dat ik graag een bestuursjaar wilde doen als commissaris Activiteiten! Ik hou me bezig met onze geliefde Mens-kamer en het overzicht houden op de sociale media. Daarnaast ondersteun ik Yoran bij het commissariaat Onderwijs. In mijn vrije tijd sta ik ontzettend graag op de windsurfplank, zowel om les te geven als zelf keihard over het water te gaan. Ik onderneem graag dingen met familie en vrienden en ik ben zeker in voor leuke feestjes! Genoeg over mij, ik hoop dat ik jullie veel zie in de Mens-kamer dit jaar :)

Yoran van der Vlist - Commissaris Extern & Commissaris Onderwijs

Mijn naam is Yoran van der Vlist, ik ben 20 jaar oud, geboren en getogen in het mooie Arnhem. Ik zit in het tweede jaar van MNW en ben nu een half jaar actief binnen de vereniging. Komend jaar zal ik mij inzetten als commissaris Extern en Onderwijs. Dit betekend dat ik mij bezig zal houden met werven van sponsoren, externe relaties en de onderwijs gerelateerde zaken van deze top vereniging. Naast studeren hou ik van fitness, voetbal, varen en sta ik altijd paraat voor een goeie borrel.

Ik hoop dit jaar veel te kunnen leren en kan niet wachten om te beginnen, dus laten we er een mooi jaar van maken!