Huidig bestuur

Arjan

Mijn naam is Arjan Woerdeman en ik ben 23 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Zaandam, maar woon nu alweer een tijdje op Uilenstede. Zoals de meeste die mij kennen wel weten, ben ik vaak in de sportschool te vinden. Naast het heffen van gewichten vind ik het ook erg leuk om muziek te maken met mijn bandje. Ik kom uit een muzikale familie dus muziek zit er al van kleins af aan in! Verder ben ik altijd in voor gezelligheid en hoop een heleboel gezellige momenten mee te gaan maken aankomend jaar.

Binnen het kandidaatsbestuur heb ik de taak van voorzitter op mij mogen nemen. Ik kijk er erg naar uit om deze functie te vervullen en met de rest van de groep een erg mooi en succesvol jaar tegemoet te gaan!

Renske

Mijn naam is Renske van Noortwijk, ik ben 19 jaar oud en ik ben tweedejaars MNW student. Ik woon op dit moment bij mijn ouders en zusje in het dorpje Broek in Waterland, wat vlak boven Amsterdam ligt. Ik hou van sport, zowel actief in de sportschool met fitness of spinning, als passief voor de tv of in het voetbalstadion. Daarnaast hou ik ook van muziek. Helaas ben ik niet zo muzikaal, dus ik hou het bij muziek luisteren en keihard meezingen als niemand het hoort.

Binnen het kandidaatsbestuur heb ik de functie secretaris, wat inhoudt dat ik me bezig zal houden met administratieve zaken en de communicatie binnen de vereniging. Ik heb erg veel zin om komend jaar deze functie te gaan uitvoeren, en er samen met mijn lieve bestuursleden een top jaar van te maken!

Maaike

Mijn naam is Maaike Romme en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met mijn tweede jaar van MNW. In mijn vrije tijd speel ik klarinet in een symfonieorkest en volleybal ik bij SVU. Ik woon sinds een jaartje op Uilenstede, maar kom eigenlijk uit het o zo mooie Brabant.

In het bestuur zal ik de rol van penningmeester op mij nemen. Je zult mij dus zien bij de boekverkoop en ik regel alle financiële zaken binnen Mens.

Ik heb er onwijs veel zin in en we gaan er een mooi bestuursjaar van maken!!

Chayenne

Voor iedereen die mij nog niet kent, ik ben Chayenne Landegent, 18 jaar, 2e jaars MNW-student. Ik kom nog elke dag uit Almere op en neer gereisd, waar ik woon met mijn ouders en mijn zusje. Verder ben ik altijd creatief bezig. Ik speel piano en gitaar en als je naast mij in het college zit, zul je zien dat mijn notities nooit saai en kleurloos zijn!

In het bestuur word ik de commissaris Onderwijs en Vicevoorzitter. Vanuit Onderwijs zal ik mij o.a. bezig houden met de voorlichting van de studie en als je vragen, verbeterpunten of klachten over de studie hebt kan je bij mij terecht! Als Vicevoorzitter zal ik de Voorzitter ondersteunen waar het nodig is.

We gaan er met z'n allen een mooi jaar van maken!

Aida

Mijn naam is Aida Husić, ik ben 19 jaar en ik ben momenteel tweedejaars MNW-student. Ik woon in Amsterdam-Noord, samen met mijn ouders, oudere zus, broertje en zusje. Ik hou erg van reizen. Mijn droombestemming is Peru, maar voor nu hou ik het op landen binnen Europa. Naast reizen hou ik van muziek, koken en veels te veel koffie drinken.

In het kandidaatsbestuur heb ik de functie commissaris Intern op mij mogen nemen. Ik zal mij dus vooral bezig houden met de commissies. Mocht je vragen hebben over commissies, kun je dus bij mij terecht!

Ik kijk er naar uit om mijn functie uit te voeren en met het bestuur er een mooi jaar van te maken!

Wisse

Ik ben Wisse, een twintigjarige die nog in het eerste jaar van zijn MNW studie zit. Ik woon nu een halfjaartje op Uilenstede en heb hiervoor al twee jaartjes op kamers in Groningen gewoond. Overdag vermaak ik me met het meepakken van feestjes, roeien op de Amstel en het tokkelen op de piano. Dus als je eens een potje muziek wil maken dan kan je altijd bij mij terecht!

Ik ga dit jaar de commissariaten Extern en Promotie op mij nemen. Met hard werken gaan we een succesvol jaar vol plezier tegemoet!

Danielle

Mijn naam is Daniëlle Blom en ik ben eerstejaars MNW-student. Ik woon (op dit moment nog wel) in Schagen, maar mijn roots liggen in het allermooiste plekje van heel Nederland: Hellendoorn. Binnenkort verhuis ik naar Uilenstede, zodat ik nog meer tijd door kan brengen in onze prachtige ledenkamer. Naast het studeren besteed ik mijn tijd aan muziek luisteren en maken (net zoals Maaike speel ik klarinet), lezen en nog meer muziek luisteren.

Ik zal binnen het bestuur de nieuwe functie commissaris Mens-kamer (voormalig penningmeester AC) op me nemen. Ik heb erg veel zin in aankomend jaar met de rest en met jullie, we gaan er een top jaar van maken!