Huidig bestuur

Anna Prins - Voorzitter

Mijn naam is Anna Prins, ik ben 19 jaar oud en kom uit het dorp Honselersdijk in het Westland, maar woon op dit moment op het prachtige Uilenstede in Amstelveen. Ik zit nu in mijn tweede jaar van Medische Natuurwetenschappen, daarnaast heb ik een baan op de VU als student-assistent bij Bètapartners.
Naast studeren en werken hou ik van dansen, kijk ik graag films en series en speel graag een spelletje met mijn huisgenoten. Ook ben ik zeker niet vies van een leuk feestje!

Als voorzitter zal ik mij het komende jaar bezighouden met het voorzitten van bestuursvergaderingen en het bijwonen van vergaderingen binnen de VU. Ook zal ik het aanspreekpunt zijn van onze vereniging en de gang van zaken binnen het bestuur en de vereniging in de gaten blijven houden. Ik heb in ieder geval heel veel zin in ons bestuursjaar!

Danielle Gaykema - Secretaris

Ik ben Danielle Gaykema, 20 lentes jong en wonend in het prachtige Delft. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Medische Natuurwetenschappen en werk ik hiernaast als zorgassist en baliesecretaresse in het ziekenhuis.
In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met familie en vrienden, houden we regelmatig een spelletjesavond en ben ik er altijd graag op uit! 

In het 21e bestuur zal ik mij gaan vertegenwoordigen als Secretaris en Penningmeester van de Activiteitencommissie. Ik zal mij dus voornamelijk bezig houden met de administratie, communicatie en documentatie binnen de vereniging en de boekhouding van de Activiteitencommissie.

Fleur van Wolferen - Penningmeester

Ik ben Fleur en ik zal de rol van penningmeester op me gaan nemen in het 21e bestuur van Mens!
Ik ben 19 jaar oud en tweedejaars MNW. Ik kom oorspronkelijk uit het noorden van het land, Wieringerwerf, maar woon momenteel in Amsterdam.
In mijn vrije tijd ben ik graag zo veel mogelijk bezig, ik vul het dan ook vooral met volleyballen, piano spelen en op stap gaan met vrienden!

Als penningmeester zal ik mij vooral bezig gaan houden met de boekhouding en andere geldzaken van de vereniging. Dus wanneer we jullie allemaal weer bij borrels en in de menskamer mogen verwelkomen kunnen jullie onder andere de incasso’s en boekverkopen van mij verwachten!

Junior Reitzema -  Commissaris Onderwijs & Vicevoorzitter

Ik ben Junior Reitzema. Ik ben 18 jaar oud en ik woon op het mooiste eiland van Nederland; Dordrecht. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de bachelor Medische Natuurwetenschappen. Ik heb altijd al een passie voor dansen gehad en houd zeker van een feestje!

In het 21e bestuur zal ik de functies commissaris Onderwijs en vicevoorzitter vervullen. Ik zal mij vooral bezighouden met het bijhouden van de onderwijsbestanden die te vinden zijn op de site en verder zal ik in nauw contact staan met de opleidingen, zowel de bachelor als de master. Als vice-voorzitter zal ik de voorzitter ondersteunen in haar taken waar mogelijk. Ik kijk uit naar het bestuursjaar!

Pranay Chandra - Commissaris Extern & Commissaris Promotie

Ik ben Pranay (spreek uit als Pruh-nee) Chandra, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Amstelveen. In het weekend werk ik met veel plezier als receptionist in het nabij gelegen Ibis hotel. Daarnaast heb ik sinds oktober 2020 hard gestreden in de wedstrijdselectie bij Okeanos Amsterdam, met als eindresultaat een plek in de Eerste Jaars Licht 2021! De weinige vrije tijd die ik overhoud besteed ik aan chillen met vrienden en films kijken.

In het 21e bestuur der studievereniging Mens, vervul ik de functies van commissaris Extern en commissaris Promotie. Als commissaris Extern regel ik alle externe relaties van de studievereniging en haal ik sponsorgeld op waarmee wij leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze leden, dit doe ik allemaal samen met de fanatieke commissie Extern! Mijn andere functie als commissaris Promotie spreekt redelijk voor zich: ik houd in de gaten wie er allemaal toegang hebben tot de socials, ik zorg ervoor dat jullie feed niet volstaat met alleen maar Mens posts en ik houd in de gaten dat elke commissie op rolletjes loopt.