Huidig bestuur

Anouk Reilink - Voorzitter

Lieve leden,
Mijn naam is Anouk Reilink en ik ben 19 jaar. Ik kom officieel uit Huizen, maar woon nu (tijdelijk) op Uilenstede.  Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor MNW en ik heb het enorm naar mijn zin. Mens heeft voor mij altijd gevoeld als een soort tweede thuis en daarom wilde ik me ook inzetten voor de studievereniging. Als voorzitter zal ik vooral overzicht houden en ben ik het aanspreekpunt van de vereniging. Daarnaast houd ik me bezig met VU-brede vergaderingen en ben ik in contact met de broertjes- en zusjesverenigingen. Ik zal verder ook de bestuursvergaderingen plannen, voorbereiden en voorzitten.
Zelf vind ik het heerlijk om een boek te lezen of een serie te kijken. Af en toe sporten kan ik ook waarderen. Zo heb ik een tijdje kickbokslessen gevolgd en heb ik vroeger op atletiek gezeten. Daarnaast hou ik er van om voetbal te kijken en in de Arena te juichen voor mijn favoriete club.

 

Julia Warmerdam - Secretaris

Lieve Mens-en,
Ik ben Julia Warmerdam en ik ben 19 jaar oud. In bestuur 23 zal ik de taak secretaris vervullen. Komend jaar zal ik me bezighouden met administratieve taken binnen het bestuur, zoals lidmaatschappen en mails beantwoorden. Daarnaast zal ik Heike komend jaar assisteren als vicevissenvoorzitter met het verzorgen van de visjes. Ik kom uit Culemborg en woon momenteel nog thuis. Ik zit op volleybal, wat ik met veel plezier doe. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd series te kijken of te slapen. Ik kijk ernaar uit om jullie komend jaar in de Mens-kamer te zien!

 

Lieke van der Aa - Penningmeester & Vicecommissaris Onderwijs

Hoihoi allemaal! Ik ben Lieke van der Aa, ik ben 21 jaar oud en in bestuur 23 vervul ik de rollen penningmeester en vicecommissaris Onderwijs. Als penningmeester ben ik voornamelijk bezig met de financiën van de vereniging en verzorg ik ook de boekverkoop. Als vicecommissaris Onderwijs help ik Thomas bij bijvoorbeeld het organiseren van verschillende evenementen en ontferm ik me over de onderwijs bestanden. Naast mijn bestuurstaken ben ik ook nog actief in een aantal commissies en studeer ik ook nog, momenteel zit ik in het tweede jaar van MNW. Ik ben geboren in een klein dorpje in de buurt van Nijmegen, maar woon inmiddels al weer een flinke tijd op Uilenstede. Verder hou ik van reizen en ben ik een fanatiek spelletjes speler.
Mocht je vragen hebben kun je me natuurlijk altijd benaderen in de Mens-kamer!

 

Zoë Brinckman -  Commissaris Intern & Vicevoorzitter

 

Heike Spreen - Commissaris Activiteiten

Heyheyy! Ik ben Heike Spreen, 18 jaar en ik ben de commissaris Activiteiten van het 23e bestuur der studievereniging Mens. In deze functie zal ik mij vooral bezighouden met de financiën van de AC, de promotie en onze geliefde Mens-kamer. Daarnaast zorg ik als vissenvoorzitter, samen met Julia, voor de visjes in de Mens-kamer.
Ik ben eerstejaars student MNW en heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Ik vind het leuk om films en series te kijken. Daarnaast vind ik het leuk om spelletjes te spelen, te puzzelen, te bakken, met vrienden af te spreken en ben ik zeker niet vies van een feestje.  Ik hoop jullie allemaal binnenkort te zien in de Mens-kamer of bij één van de activiteiten van Mens!

 

Thomas Teerlink - Commissaris Extern & Commissaris Onderwijs