Lid worden

Om lid te worden van S.V. Mens moet je studeren aan de VU. Het lidmaatschap kost eenmalig €22,50 voor je hele studietijd. Hiervoor krijg je korting op je boeken en kan je tevens deelnemen aan alle Mens activiteiten zoals symposia, sportactiviteiten en borrels. Je hebt geen verplichtingen en het is een echte aanvulling op je studententijd!

Je kan je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Daarnaast kan je je inschrijven door de formulieren in te vullen die in de eerste weken van het collegejaar in de Mens-kamer aanwezig zijn. Naast het lidmaatschap kan je ook een automatische incasso tekenen zodat je gebruik kan maken van de bar in de Mens-kamer.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens

Voorwaarden

Iedere student studerend aan de VU mag lid worden van Studievereniging Mens. In overige gevallen bepaalt het bestuur of u toegelaten wordt.

Door ondertekening van dit formulier geeft u aan lid te willen worden van studievereniging Mens. U gaat akkoord met het betalen van een eenmalige contributie welke € 22,50 bedraagt.

Door lid te worden ondersteun je een vereniging die tot doel heeft de studenten Medische natuurwetenschappen en de daaropvolgende masters te verenigen en te ondersteunen.

Door ondertekening van dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met de privacyvoorwaarden gesteld door studievereniging Mens.

Door ondertekening van dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met het gebruik van uw foto’s voor de Mens-site en promotiedoeleinden.