Lid worden

Om lid te worden van S.V. Mens moet je studeren aan de VU. Het lidmaatschap kost eenmalig €22,50 voor je hele studietijd. Hiervoor krijg je korting op je boeken en kan je tevens deelnemen aan alle Mens activiteiten zoals symposia, sportactiviteiten en borrels. Je hebt geen verplichtingen en het is een echte aanvulling op je studententijd!

Je kan je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Daarnaast kan je je inschrijven door de formulieren in te vullen die in de eerste weken van het collegejaar in de Mens-kamer aanwezig zijn. Naast het lidmaatschap kan je ook een automatische incasso tekenen zodat je gebruik kan maken van de bar in de Mens-kamer.

Do you speak English instead of Dutch? Then you can download this form and deliver it to the study association by giving it to a board member or leaving it in the yellow mailbox in the memberroom. In case if this is not possible due to i.e. the ongoing COVID-19 measurements, you can e-mail the filled out form to bestuur@mens-vu.nl.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens/Personal data

Contactgegevens/Contact information

Machtigingsformulier / Authorization form

Nederlands: Om de inschrijving compleet te maken, dient er een ingevulde machtigingsformulier te worden verstuurd. Dit ingevulde machtigingsformulier kan dan per e-mail naar bestuur@mens-vu.nl worden doorgemaild. Klik hier voor het machtigingsformulier

English: To complete the admission process, one needs to provide a filled out authorization form. This authorization form can then be emailed at bestuur@mens-vu.nl. The authorization form can be reached by clicking here

Voorwaarden

Iedere student studerend aan de VU mag lid worden van Studievereniging Mens. In overige gevallen bepaalt het bestuur of u toegelaten wordt.

Door ondertekening van dit formulier geeft u aan lid te willen worden van studievereniging Mens. U gaat akkoord met het betalen van een eenmalige contributie welke € 22,50 bedraagt.

Door lid te worden ondersteun je een vereniging die tot doel heeft de studenten Medische natuurwetenschappen en de daaropvolgende masters te verenigen en te ondersteunen.

Door ondertekening van dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met de privacyvoorwaarden gesteld door studievereniging Mens.

Door ondertekening van dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met het gebruik van uw foto’s voor de Mens-site en promotiedoeleinden.